اطلاعات مهم پتینه میکروسمنت

پتینه میکروسمنت

فهرست

پتینه میکروسمنت چیست؟ چه کاربردی در صنعت ساختمان سازی دارد؟ اگر دنبال کننده هنر پتینه کاری باشید باید بدانید هنر پتینه کاری هنری اسرار آمیز است! پتینه میکروسمنت یکی از انواع پتینه است.

پوششی سفید رنگ که از ترکیب سیمان میکرونیزه، پلیمر و کریستال بوجود آمده و بر روی سطوح مختلف از جمله گچ، سیمان، سنگ، آهک و سرامیک قابل اجرا خواهد بود. به دلیل مقاوت این پتینه در برابر رطوبت از آن معمولا در سرویس‌های بهداشتی و حمام به عنوان پوشش نهایی سطوح استفاده خواهد شد.

پتینه میکرو سمنت

پتینه کاری و انواع پتینه

هنر رنگ آمیزی سطوح با ایجاد بافت روی دیوار پتینه کاری نام داشته که با استفاده از رنگ‌های پلاستیک، روغن و آکریلیک قابل اجرا خواهد بود. پتینه برای ایجاد تنوع دکوراسیون داخلی، بالا بردن مقاومت سطوح، پوشاندن عیوب ظاهری دیوار و قابل شستشو شدن انجام خواهد شد.

از انواع پتینه دیواری می‌توان به پتینه ورق، پتینه ایتالیایی، پتینه طرح سنگ، پتینه کهنه کاری، پتینه روغنی، پتینه اسفنجی، پتینه ابزار و پتینه میکروسمنت اشاره کرد.

جهت آشنایی هر چه بیشتر با نحوه اجرای انواع پتینه دیوار حتما این مقاله را مطالعه کنید.

کاربرد پتینه میکروسمنت در ساختمان سازی

کاربرد پتینه میکروسمنت

از پتینه میکروسمنت برای پوشش دیوارها، کف، نمای ساختمان و پله‌ها برای زیبایی ساختمان استفاده خواهد شد. همچنین به دلیل تحمل بیشتر به ساییدگی، جایگزین مناسب سرامیک و لمینت در مکان‌های پرتردد از قبیل کارخانه جات، ادارات و مکان‌های عمومی می‌باشد.

مزایای پتینه میکروسمنت چیست؟

مزایای میکروسمنت

  1. قابلیت بالای چسبندگی به سطوح مختلف
  2. مقاوم در برابر آب و رطوبت
  3. قابل اجرا در تمامی سبک‌های معماری
  4. دوام و ماندگاری بالا
  5. زیبایی دکوراسیون داخلی 
  6. مقرون به صرفه بودن
  7. بدون درز بودن و جلوگیری از آلودگی‌ها
  8. متناسب با هر سلیقه ای
  9. اجرای سریع
  10. شستشوی آسان
  11. امکان استفاده برای تمامی سطوح داخلی و خارجی نما
  12. قابل اجرا در تمامی سطوح عمودی و افقی
  13. سازگار با محیط زیست
  14. ضخامت کم

دلایل استفاده از میکروسمنت در ساختمان

این نوع پتینه به دلیل ساییدگی کمتر، نفوذپذیری آب و قیمت مناسب در صنعت معماری استفاده فراوانی دارد. همچنین مقاومت بالا در برابر ضربه، خراش و شستشو با مواد پاک کننده یکی دیگر از دلایل استفاده از پتینه میکروسمنت در ساختمان سازی می‌باشد.

میکروسمنت برای پوشش چه سطوحی مناسب است؟

پتینه میکروسمنت به دلیل عدم درز که مانع آلودگی می‌شود در همه سطوح قابل اجرا خواهد بود. یکی از مزیت‌های اصلی میکروسمنت قابل اجرا بودن در هر متراژی است که او را در تمامی مکان‌ها مانند ادارات، منازل، هتل‌ها، سالن‌های ورزشی، استخر، مطب‌ها و کارخانه‌ها می‌توان یافت. در منازل هم در فضاهای راه پله، آشپزخانه، سرویس بهداشتی، تراس، حیاط، شومینه و کف اتاق‌ها نیز به دلیل مقاومت بالا قابل اجرا خواهد بود.

تفاوت پتینه و میکروسمنت چیست؟

تفاوت پتینه و میکروسمنت

تنها تغاوت این دو این است که  میکروسمنت ماندگاری بالاتر و مقاومت بیشتری نسبت به پتینه داشته بنابراین از میکروسمنت در فضاهای رطوبتی مانند استخر، باشگاه ورزشی و بالکن‌ها استفاده خواهد شد. همچنین به دلیل سازگاری میکروسمنت با محیط زیست کاربرد بیشتری از پتینه در مکان‌های عمومی و پرتردد خواهد داشت.

میکروسمنت به دلیل دارا بودن مواد نانو و بدون درز بودن باعث جلوگیری از ایحاد باکتری و میکروب در فضاهای خالی می‌شود. 

جمع بندی

پتینه میکروسمنت نوعی پتینه کاری بوده که به دلیل مقاومت و دوام بالا و قابلیت اجرا در تمامی سطوح، کاربرد فراونی در صنعت ساختمان سازی دارد. چنانچه تمایل به اجرای این پتینه زیبا را دارید با متخصصین آموزش دیده و حرفه ای تیم الهه پیروز در ارتباط باشید:

همچنین برای آشنایی با دوره‌های آموزشی پتینه کاری مقاله مربوطه (آموزش پتینه کاری) را به دقت مطالعه کنید.

سوالات رایج

بله، گروه هنری الهه پیروز مفتخر به برگزاری دوره‌های آموزش انواع پتینه کاری را خواهد داشت .جهت اطلاع از نحوه برگزاری کلاس‌ها و ثبت نام دوره‌های آموزشی با شماره ۰۹۱۲۶۶۶۲۵۳۹ تماس بگیرید.

شماره ۰۹۱۵۶۵۹۹۱۲۳ شماره گروه الهه پیروز جهت مشاوره با شما عزیزان خواهد بود.

هزینه پتینه میکروسمنت بر اساس متراژ سطوح و مواد استفاده شده متفاوت می‌باشد. جهت اطلاع از تعرفه نهایی اجرای این نوع پتینه با گروه هنری الهه پیروز بهترین مجری پتینه میکروسمنت در ارتباط باشید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *